Wednesday, October 26, 2011

Aquesta entrada serà en català!

He pensat que ja que aquest és el meu blog i que parlo en tres llengües diferents, les entrades també poden ser en diferents llengües...així doncs aquesta toca en català! Visca!
Us volia explicar que de cop i volta m'he vist involucrada en una iniciativa molt interessant, es tracta de una nova revista o journal científic de caràcter obert, en el que col·laboren diversos especialistes de diferents disciplines. Tenim biòlegs, físics, químics, enginyers, educadors etc. La iniciativa busca publicar bons articles de recerca, científics o humanistes en un espai obert per a tothom, volem divulgar ciència fent servir les noves tecnologies per a tenir un major impacte.

Així doncs des d'aquí us convido a tots a gaudir del primer exemplar de la revista, en el que encara no he pogut participar, però que m'ha motivat el suficient per a fer-ho en els pròxims números. No us puc dir encara res més, els editors estan maquetant i posant a punt els articles per a que tot estigui preparat per al seu llançament .... que serà d'aquí molt poc.

Si us sembla una iniciativa interessant, seguiu en contacte perquè aniré posant “updates” tan aviat com pugui!